Amazon va reaproviziona stocurile de viniluri

Written by on 16/04/2020

Odată cu începerea pandemiei de coronavirus, Amazon anunța luna trecută că este nevoit să înceteze temporar stocarea cu articole mai puțin necesare, cum ar fi vinilurile. Compania de comerț online s-a luptat să păstreze în stoc obiecte esențiale, cum ar fi produse de dezinfectare a mâinilor, măști de față, hârtie igienică și produse farmaceutice. Pentru a face loc pe rafturile sale, Amazon a încetat temporar stocarea de articole “neimportante”, inclusiv discuri de vinil.

Pe măsură ce revine la statutul consacrat, Amazon a anunțat că va mai angaja 75.000 de oameni, care li se vor adăuga celor 100.000 angajați în ultimele patru săptămâni.

În ciuda veștilor bune, în special pentru casele de discuri și artiștii care au suferit din cauza turneelor anulate și a scăderii dramatice a vânzărilor de discuri, abonații Amazon Prime sunt nevoiți să aibă răbdare în așteptările lungi pentru livrările efectuate, deoarece cererea de comenzi online a crescut semnificativ de la răspândirea pandemie de coronavirus.


Current track

Title

Artist

Background