GMusic Dance

Written by on 15/04/2020

Te-ai saturat sa asculti aceeasi muzica? Ai nimerit in locul potrivit! Avem pentru tine cele mai noi si cele mai bune hituri dance. Zilnic iti aducem mix-uri facute live pentru tine! Un radio perfect de ascultat in la munca, in baruri si cafenele dar si in fata calculatorului.

Radio GMusic Dance isi propune sa fie radioul pe care il asculti zilnic. De ce?! Iti aducem cea mai buna muzica dance aparuta si la noi piesele nu se repeta agresiv cum se intampla la radiourile din FM-ul romanesc. De asemenea, programele noastre nu sunt pline de reclame si vorbaraie astfel incat radioul poate fi ascultat cursiv fara intreruperi.

GMusic se poate asculta pe orice platforma, orice telefon chiar daca aveti android, iphone sau blackberry. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne vizitati site-ul nostru. Doritorii isi pot instala si aplicatia radoiului din Google Play sau din ITunes store.

Pe siteul nostru puteti gasi in sectiunea “Podcast” intregistrarile emisiunii “Party Zone cu Dj Singfa” si puteti sa le downloadati astfel incat sa le ascultati si fara o conexiune la internet (in masina, partyuri etc).


Continue reading

Next post

GMusic Rock


Thumbnail
Previous post

Welcome


Thumbnail
Current track

Title

Artist

Background