Dance

Te-ai saturat sa asculti aceeasi muzica? Ai nimerit in locul potrivit! Avem pentru tine cele mai noi si cele mai bune hituri dance. Zilnic iti aducem mix-uri facute live pentru tine! Un radio perfect de ascultat in la munca, in baruri si cafenele dar si in fata calculatorului.
Winamp Windows media player Real Player QuickTime Android IPHONE

 

Radio GMusic Dance isi propune sa fie radioul pe care il asculti zilnic. De ce?! Iti aducem cea mai buna muzica dance aparuta si la noi piesele nu se repeta agresiv cum se intampla la radiourile din FM-ul romanesc. De asemenea, programele noastre nu sunt pline de reclame si vorbaraie astfel incat radioul poate fi ascultat cursiv fara intreruperi.

GMusic se poate asculta pe orice platforma, orice telefon chiar daca aveti android, iphone sau blackberry. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne vizitati site-ul nostru. Doritorii isi pot instala si aplicatia radoiului din Google Play sau din ITunes store.

Pe siteul nostru puteti gasi in sectiunea “Podcast” intregistrarile emisiunii “Party Zone cu Dj Singfa” si puteti sa le downloadati astfel incat sa le ascultati si fara o conexiune la internet (in masina, partyuri etc).

PARTY ZONE - LIVE CU DJ SINGFA
Cea mai energica emisiune de la Radio GMusic Dance! Sambata seara, Dj Singfa, iti aduce clubul la tine acasa. Daca te-ai saturat sa iesi in oras si vrei sa te distrezi la tine acasa atunci trebuie sa fii prezent in aceasta emisiune. Se mixeaza live, poti sa faci dedicatii, poti sa ceri muzica preferata si ai ocazia sa iti faci noi prieteni. In timpul programului Dj Singfa te invita sa intrii si pe chatul radioului unde distractia ajunge la cote maxime.
LIVE MIX CU DJ SINGFA
In fiecare zi a saptamanii, de luni pana duminica, Dj Singfa incepand cu ora 21 iti aduce cele mai tari melodii de club mixate live. Fii alaturi de el si bucura-te de cele mai tari mixuri facute live.
Radio GMusic Streams