GMusic Rock

Written by on 15/04/2020

Radio GMusic a demarat un nou proiect prin care doreste sa satisfaca gusturile muzicale ale iubitorilor de muzica rock. Asadar am deschis acest stream dedicat rock-ului – un stil muzical complex caracterizat prin ritmuri energice si rebele, considerat un adevarat fenomen social pentru zeci de generatii.

Va oferim acest stream dedicat rock-ului – un stil muzical complex caracterizat prin ritmuri energice si rebele, considerat un adevarat fenomen social pentru zeci de generatii.
Suntem printre putinele radio-uri din Romania care detin un stream de acest fel si in fiecare zi se pot asculta formatii ca: HIM, Muse, Nickelback, Paramore, Marilyn Manson, Rammstein, Disturbed, Slipknot, Linkin Park , Simple Plan, Skillet, Deftones, Metallica, AC/DC, Iron Maiden, Queen, Megadeath, Guns `N Roses, Nightwish, Manowar etc.

Suntem convinsi ca vom atrage ascultatori din toata lumea cu pretentii muzicale, deoarece nu este usor sa întelegi rock-ul, nu este usor sa întelegi mesajul prezentat de aceste trupe. E nevoie de multe cunostiinte pentru a patrunde în esenta mesajului transmis prin versuri si muzica.

Speram sa fim pe placul dumneavoastra, sa ne ridicam la nivelul asteptarilor publicului român. Ne dorim sa obtinem maximul de ascultatori si cu aceasta ocazie le multumim tuturor celor care ne recomanda mai departe!


Continue reading

Previous post

GMusic Dance


Thumbnail
Current track

Title

Artist

Background