Welcome

Written by on 15/04/2020

Bun venit pe radio gmusic!

La aceasta adresa gasesti tot ce inseamna GMusic, de la echipa de emisie pana la orice melodie difuzata la radio si pana la barfele din lumea muzicii. Suntem alaturi de tine si pe internet, mult mai aproape de ascultatorii fideli prin, emisiunile noastre, grupurile noastre si prin pagina de facebook.

Intrand pe aceasta pagina “risti” sa asculti muzica de calitate. Noi iti oferim o gama larga de genuri muzicale pe care poti sa le asculti fara intrerupere. Prin tot ceea ce facem, prin muzica pe care o difuzam 24 de ore din 24, incercam sa redefinim stilurile de muzica din Romania prin faptul ca NU difuzam manele si muzica de petrecere (muzica populara).

Acest radio iti garanteaza ca vei avea parte de profesionalism si nu vei fi dezamagit.

Cu sprijinul tau incercam sa promovam stream-urile postului de radio si sa iti aducem ultimele hit-uri aparute, muzica retro din anii ’70, ’80, ’90, muzica rock, muzica trap si muzica soft pentru clipele de tandrete sau de reverie. De asemenea, promovam artistii noi care prin postul nostru de radio au posibilitatea sa se faca mai cunoscuti.


Continue reading

Current track

Title

Artist

Background